top of page
huba-werkplaats-machine-2.jpg
huba-werkplaats-2.jpg

Metaalbewerking “Huba” is specialist op het gebied van metaal verspaning door middel van draaien, frezen, lassen, boren en draadvonken, waarin wij een grote naam hebben opgebouwd.
 

Metaalbewerking “Huba” is er ook voor het bewerken van kunststoffen, alle soorten Non-ferro materialen, roestvrijstaal en plaatmateriaal, het maken van lassamenstellingen en tevens het assembleren van producten, en het verzorgen van alle oppervlaktebehandelingen is voor ons geen enkel probleem en zit bij haar al 3 generaties in het bloed.
 

Metaalbewerking “Huba” heeft meer dan 60 jaar ervaring, vakkundig personeel en veel “just- in time” leveringen staan Huba garant voor een kwaliteitsproduct dat wij volgens de volle tevredenheid en wensen van onze klanten kunnen leveren met korte doorlooptijden.
 

Metaalbewerking “Huba” is sterk zowel in het produceren van proto’s, als het maken van grote series volgens tekening, DXF-file of  voorbeeld.
 

Metaalbewerking “Huba”  beschikt over de meest moderne C.N.C. machines en werkt met een up to date CAD/Cam systeem waarmee we in staat zijn om complexe onderdelen snel en nauwkeurig te programmeren en te vervaardigen.

Metaalbewerking “Huba” beschikt vanzelfsprekend over een geconditioneerde meetkamer uitgerust met een volautomatische 3D meetmachine van Wenzel en hebben wij tevens een Faro meet-arm om nauwkeurige metingen te verrichten aan de machine, ook zijn meerdere machines uitgevoerd met Renishaw tasters. Ook een meetrapport is geen probleem.
 

Metaalbewerking “Huba” is bereid om voor onze klanten producten op voorraad te maken zodat bij afroep deze meteen geleverd kunnen worden, zodat onze klanten korte doorlooptijden hebben, dit doen wij tot grote tevredenheid voor verschillende bedrijven. Leg Uw voorraad bij ons neer en wij zorgen op tijd voor producten en verzorgen alles in overleg.
 

Metaalbewerking “Huba” zit in Veldhoven (omgeving Eindhoven) maar het is voor ons geen enkel probleem om door het hele land op tijd te leveren omdat wij beschikken over een eigen bezorgdienst. Ook in het buitenland leveren wij tot volle tevredenheid van onze klanten.
 

Metaalbewerking “Huba” kan over het algemeen zeer korte doorlooptijden garanderen, daar wij gewend zijn om met “troubleshooters” te werken. Wij zijn altijd bereid om langs te komen om uitleg te geven over onze werkmethodes voor meer inlichtingen of voor een geheel vrijblijvende prijsopgave zijn wij blij en vereerd als U contact met ons op neemt.Franklin/ Fabiola Hurkmans.

bottom of page