top of page

Draadvonken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in draadvonken? Dan is HUBA u graag van dienst. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring in de sector van de metaalbewerking. U kunt bij ons onder meer terecht voor draaien, frezen, persen en draadvonken. Wij werken met zogenaamde ‘troubleshooters’ en zodoende bent u bij HUBA verzekerd van een zeer korte doorlooptijd. Omdat wij onze eigen bezorgdienst hebben, heeft u bij ons ook de garantie op een snelle levering. Dat is de service van een specialist.

Draadvonken: schakel een ervaren specialist als HUBA in

Draadvonken is een industriële techniek waarmee vormen gemaakt kunnen worden uit geleidende materialen. Voor het draadvonken maken onze vakbekwame medewerkers gebruik van de Draadvonker Fanuc CNC Mazak. Deze machine kan draad in verschillende afmetingen eroderen. Omdat draadvonken niet eenvoudig is, kunt u dit het beste uitbesteden aan een bedrijf met verstand van zaken. Daarom schakelt u HUBA in. Wij kunnen voor u zowel prototypes als kleine en grote series producten vervaardigen. Dat doen wij al bijna 60 jaar voor klanten in diverse industrieën.

Meer weten? Neem contact op!

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden op het gebied van draadvonken? Of wilt u meer weten over de diensten van HUBA? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar +31 (0)40-2532469. Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen.

bottom of page