top of page

C.N.C. Frezen

Met de meest moderne CNC machines frezen wij zowel metaal als kunststof in ons bedrijf te Veldhoven, nabij Eindhoven. Al meer dan 60 jaar produceren wij producten op maat voor verschillende sectoren, zoals de productindustrie, voedselindustrie, agro industrie en de offshore. Of u nu een prototype of een grotere serie wilt laten produceren, wij zijn u graag van dienst.


CNC frezen van metaal bij HUBA in Veldhoven, nabij Eindhoven

Bij deze verspanende bewerking wordt er gebruik gemaakt van roterende bewegingen van een frees zodat het materiaal van het te realiseren onderdeel verwijderd wordt. Freestechnieken die veel gebruikt worden bij huba zijn 3D -frezen ,5-assig frezen, 5-vlaks frezen en het normale 2,5D frezen. Tevens kunt u bij Huba terecht voor het frezen van grotere series, omdat men beschikt over diverse pallet-tech  wissel systemen. De soorten metaal waar wij veel mee werken zijn rvs, staal, aluminium en gietijzer en brons en andere non-ferro materialen.  Maar ook voor kunststof frezen bent u bij ons aan het juiste adres. Het verspanen van kunststof wordt gedaan door gebruik  te maken van speciaal geslepen gereedschappen.


Van idee tot product

Wat wilt u laten (re)produceren? Deel uw idee met ons deskundig en ervaren team en wij realiseren het voor u. Uiteraard wordt uw product geheel op maat gemaakt. Wanneer u een  tekening (pdf of dxf), of schets van het ontwerp in bezit heeft, ontvangen wij deze graag. Het CNC frezen van metaal wordt meestal ingezet voor enkele stuks of kleine series. Wenst u grotere series te CNC frezen voor uw onderneming in de omgeving van Eindhoven en Veldhoven? Daar is machinefabriek Huba specialistisch op ingericht.

Groot en modern machinepark

Ons moderne machinepark bestaat uit onder andere de volgende machines:

bottom of page